dag 2 - min första kärlek

Han var blond och ett år yngre än jag. Min första kärlek alltså.
Vi vigdes framför det gröna huset och jag var sådär pirrig i hela kroppen som bara en femåring kan vara.

dag 1 - om mig

8 december 1983 föddes jag. När mamma kom till bb sa barnmorskan "det här är klart innan klockan ett". Mamma som fött en unge tidigare tänkte, det är det då rakt inte. det sägs att jag är född 12:59 men om det är sant eller inte vet således inte jag eller mamma.
Jag fick namnet Stella, för likt en stjärna lös jag upp i den mörka dagen. typ...
Barndomen var nog som de är mest, dagis (som vi älskade!) där jag vid den ringa åldern av 1.5 träffade min polare Nanna. Vi är fortfarande vänner, väldigt bra sådana också, vilket är underbart.
Högstadiet var inte så jäkla kul mellanåt, men det tog ju som tur var slut. Prick innan jag började gymnasiet träffade jag även min första kille, Erik. himla bra första pojkvän. Gymnasiet gick jag en termin innan jag hoppade av och jobbade på fritids i sex månader istället. Till hösten började jag om, och hamnade i en klass där folk hade fördomar om innerstadsungar som jag, men jag träffade ett gäng sköna människor som jag hängde med. nånstans i mitten gjorde jag slut med första killen...
Flyttade till Värnamo i ett år för att gå på textilakademin ett par år efter gymnasiet, kom hem, bodde i min första egna (andrahands)etta i stockholm, flyttade till Prag hösten 2006 och sista dagen i februari 2007 träffade jag Jason. Efter ett drygt år flyttade jag till Sverige och började på Textilhögskolan, men efter ett läsår köpte jag en enkelbiljett tillbaka till Prag och Jason.
och här bor jag nu! I Prag, med Jason i en lagom trång liten tvåa, jobbar tre dagar i veckan i en liten klädbutik, pluggar nästsista terminen på universitetet samt designar min egna klädlinje, HILDEBRANDT. Har dessutom just lärt mig att säga "jag måste dessvärre säga nej, jag har för mycket just nu".
Jobbar med fina människor, trivs rätt bra i Prag, längtar konstant efter familjen i Sverige och tror att mitt 27e levnadsår (som börjar om en knapp månad) kommer bli det bästa och mest innehållsrika so far!

jorå

jag snor en lista och hoppas i och med den på något av en nystart. men jag lovar då rakt inget!
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick
dag 1 blir i dag!

RSS 2.0